Контакт:
 
                   ПИК  Игор ДООЕЛ - Скопје
 
 
 
Моб:                +389 (0)70 252 758
 
e-mail:          Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
web:                 www.pik-i.mk

Сите Ваши прашања, коментари и забелешки се добредојдени, повелете:

Предмет: 
Вашa e-пошта: 
Внесете го вашето име: 
Порака: 
Ве молиме внесете ги буквите во внатрешноста на полето aqcnb  Заштита од SPAM!
  Испратете копија од оваа порака на вашата е-пошта